En pool av Polypropen med ett populärt pooltakEn pool av PolyPropen (PP) är en bra investering

Polypropen (PP) eller PolyPropylen som materialet också kallas är en vanlig och populär termoplast som passar synnerligen väl för pooltillverkning. En pool av Polypropen är slitstark (god utmattningshållbarhet och temperaturbeständighet) och materialet innehåller varken skadliga eller giftiga kemikalier.

En pool av Polypropen har dessutom en hög hållfasthet och en låg densitet. Hur som helst, materialets goda svetsbarhet samt att det kan färgas gör att Polypropen lämpar sig extra bra när vi bygger en pool av Polypropen till dig och din familj.

Polypropen används med andra ord till en mängd olika produkter. Till exempel olika typer av förpackningar, leksaker, samt i textilier och möbler. Materialet är tåligt och står bra emot kemiska påfrestningar, vilket gör att det även används till olika medicinska implantat.

Vi tillverkar våra pooler i Ljungsbro

Vi tillverkar alla våra pooler i Polypropen. De är av högsta kvalitet och levereras hem till dig i ett stycke. Materialet är hållbart och gediget, och detta i kombination med en genomtänkt design skapar vi snabbt en pool av PolyPropen som är lättskött och driftsäker. Vi tillverkar våra pooler i Ljungsbro strax utanför Linköping. Där finns även vårt showroom där vi kan visa upp, och berätta mer om våra modeller. Till exempel med tillbehör som pooltrappor, tak och inte minst reningsverk och uppvärmningsutrustning säger Peter som tillverkat pooler i Polypropen i lite drygt 20 år.

Vill du veta mer om olika plaster och skillnaderna mellan dessa? Då ska du besöka Kemikalieinspektionens hemsida

PP-Pool gör vardagen till semester

Funderar du på en egen pool? Det är inte så konstigt. En pool är en plats för kvalitetstid tillsammans med familj och vänner. Som dessutom kan öka värdet på ditt hus. Följer du våra råd kan du under flera år framöver njuta av en pool med ett klart hanterbart skötselbehov. Kontakta Henry som är vår kundansvarig. Han nås på henry@pppool.se och hjälper dig att hitta poolen som passar just dina behov. Här hittar du våra olika modeller.

En pool kan öka värdet rejält på ditt hus

På tal om att öka värdet på ditt hus. Här finns en artikel från Expressen. Titeln är ”Därför är det en bra affär att bygga pool på tomten”. Inledningen säger en hel del: Ett poolbygge kan höja värdet på din bostad – med så mycket som 340 000 kronor.