pooltak nevada duoVad kostar en pool?

Just det. Vad kostar en pool är en av de vanligaste frågorna vi får. Och det är ju inte så konstigt då en pool inte är något du spontanköper bara så där. En pool i Polypropen är en investering att njuta av under lång tid. En pool ger tillvaron en guldkant. Eller som vi säger: Vi gör vardagen till semester.

Poolkostnaderna beror på dina behov och dess utrustning

En pools kostnad beror på en mängd faktorer. Och det är just därför som vi är tydliga med kostnader och hur dessa kan justeras efter just dina behov.

Faktorer som påverkar priset på din pool

Poolens storlek spelar såklart en stor roll. Vilken modell det handlar om, samt poolens värme- och reningsutrustning. Men också tillbehör som pooltrappa och pooltak, samt installations- och transportkostnader. När det gäller pooltillbehör bör man ha i åtanke att dessa i väldigt hög grad leder till många fördelar.

Välj tillbehör med omsorg – En kall och smutsig pool gör ingen glad

En pooltrappa är det säkraste sättet att ta sig i och ur din pool. Ett pooltak håller poolen ren och minskar skötselbehovet, samt förlänger badsäsongen. En väl uttänkt rengörings- och uppvärmningsutrustning är självklart också väldigt viktigt, och dessa vill du troligtvis heller inte snåla in på då en kall och dåligt rengjord pool aldrig gör någon glad.

Vad säger poolproffset Henry?

Vi passar på att skicka frågan vidare till Henry som är vår kundansvarig. – Henry, om man vill ha en PP-Pool med ett bra reningsverk och en kompetent uppvärmning, som ser till att hålla underhållet på en bra nivå; var hamnar man då i pris?

Henry: ”Det finns väldigt mycket som påverkar slutpriset på ett helt poolpaket givetvis, då vi valt att jobba med helt kundanpassade poolpaket. Vi skulle kunna säga att vi tillsammans med kunden sätter ihop hela paketet innan vi kostnadsfritt lämnar över en offert. För att ge två prisexempel så kostar en 3×6 pool med reningsverk, uppvärmning samt ett pooltak från 327 000 kr och uppåt. Skulle vi sedan ta samma utrustning och sätta ihop med en 3.85×8 pool så startar vi på 409 000 kr och uppåt.”

Vi hjälper dig att hitta en pool för just dina behov

Som du ser finns inget snabbt svar på frågan vad kostar en pool. Ett poolköp är något som vi tillsammans med dig som kund diskuterar fram. Där vi lyssnar av dina önskemål och krav och sedan lämnar en offert (oftast inom 24 timmar). En offert som vi hoppas leder till en bra och långvarig relation och många trevliga stunder där du och dina vänner har det gott i din pool under många år framöver.

Vi hjälper er att ta rätt beslut. Kontakta oss så  besvarar vi dina frågor och hittar en pool som passar just dina behov. Vi gör vardagen till semester!