Om oss

Om oss på PP-Pool

Vi på PP Pool i Östergötland AB erbjuder våra kunder måttbeställda pooler av absolut högsta kvalité. Poolerna är helt svensktillverkade och våra produktionslokaler ligger i Ljungsbro, en mil utanför Linköping.

Komponenter och material från marknadsledande leverantörer bekräftar och säkerställer kvaliteten och hållbarheten.

Vi kan skräddarsy er pool efter önskad storlek. Passa även på att se över vårt urval av specialtillverkade trappor, sittbänkar, lounger mm. Ni kan även be oss om offert om ni har egna idéer som vi kan förverkliga åt er

Vill du veta mer eller besöka oss går det såklart bra. Hör av dig till oss på 0720902880 eller maila info@pppool.se så hjälper han dig vidare!

Vi tar hand om din poolbeställning

Peter

Peter är vår guru när det gäller tillverkning av våra pooler. Han har arbetat med PolyPropen i mer än 20 år och under tiden förfinat och förbättrat tillverkningsprocessen. Resultatet är pooler av högsta kvalitet. Utrustade med högklassiga reningsverk för trevliga badupplevelser och ett minimum av underhållsarbete. Alla våra pooler är tillverkade i PolyPropen och byggs i vår fabrik med showroom i Ljungsbro en knapp mil utanför Linköping. Vi gör vardagen till semester!